Klassinen hieronta ja urheiluhieronta

Hieronta on vanha ja tuttu lihasjännityksiä ja kramppeja laukaiseva hoitomuoto. Klassinen hieronta ja urheiluhieronta ovat pehmytkudos-käsittelyjä lihaskireyksien ja -jännitysten laukaisemiseksi. Hieronta on hyvä hoitomenetelmä akuutteihin lihaskramppeihin, mutta myös hyvä ennaltaehkäisevä hoitomuoto. Hieronta vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa, parantaa lihasten toiminnallisuutta ja nivelten liikkuvuutta sekä purkaa lihasjännitteitä  

Klassinen hieronta sopii erittäin hyvin lihasten ja nivelten kiputiloihin tai vain rentouttavana hyvän olon hoitona.  

Urheiluhieronnassa käytetään aina klassista hierontaa sekä urheiluhierontatekniikoita.  Urheiluhieronta tukee harjoittelua ottaen huomioon urheilun aiheuttamien harjoitteiden ja rasituksen vaikutuksen kehoon. Tarkoituksena on nopeuttaa palautumista, ennaltaehkäistä vammoja, nopeuttaa jo syntyneiden vammojen parantumista. Urheiluhierontatekniikat soveltuvat urheilevalla ihmiselle suoritukseen valmistavaksi sekä palauttavaksi hoidoksi.     Urheiluhieronta sopii kaikkien asiakkaiden hierontatekniikaksi.  

Hierojana ja urheiluhierojana meillä on Johanna Kauppila, hän on koulutukseltaan myös fysioterapeutti sekä liikunnanohjaaja.